Szeretettel köszöntelek a ROMA VILÁG közösségi oldalán!
Csatlakozz te is várunk sok szeretettel! és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
horváth angéla
ROMA VILÁG vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a ROMA VILÁG közösségi oldalán!
Csatlakozz te is várunk sok szeretettel! és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
horváth angéla
ROMA VILÁG vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a ROMA VILÁG közösségi oldalán!
Csatlakozz te is várunk sok szeretettel! és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
horváth angéla
ROMA VILÁG vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a ROMA VILÁG közösségi oldalán!
Csatlakozz te is várunk sok szeretettel! és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
horváth angéla
ROMA VILÁG vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A margarint eredetileg pulykák hizlalásához fejlesztették ki, de a pulykák halálát okozta. A "befektetők", akik a kutatásra szánt, pénzüket vissza akarták kapni, összedugták a fejüket.
A margarin egy fehér anyag volt és semmi nem utalt arra, hogy élelmiszer, ezért sárgára színezték és úgy adták el a vaj helyettesítőjeként.
Kitaláltak néhány ötletes új ízt is.
Mi a különbség a margarin és a vaj között?
Mindkettő ugyanannyi kalóriát tartalmaz, a vaj kicsit gazdagabb telített zsírban: (a vajban 8 gramm, míg a margarinban 5 gramm van).
A margarin fogyasztása nők esetében 53%-kal növeli a szív- és érrendszerimegbetegedéseket, összehasonlítva ugyanannyi elfogyasztott vajmennyiséggel, legalábbis a legújabb harvardi orvostudományi tanulmány szerint.
A vaj fogyasztása növeli az egyéb táplálékokból származó tápanyagok felszívódását.
A vaj, táplálkozás szempontjából sok előnnyel rendelkezik, míg a margarin csak néhánnyal, mivel ezek hozzáadottak.
A vajnak sokkal jobb íze van, mely más ételek ízét is kiemeli.
A vaj több évszázados múltra tekint vissza, míg a margarin még 100 évesre sem.
És most a margarinról:
Nagyon gazdag hozzáadott zsírsavakban.
Ez megháromszorozza a koszorúér elmeszesedésének kockázatát.
Növeli a koleszterin szintet és főleg az LDL (rossz koleszterin) szintjét, míg a HDL (jó koleszterin) szintjét csökkenti.
A rák kialakulásának kockázatát kb. 5-szörösére növeli.
Rontja az anyatej minőségét.
Csökkenti az immunrendszer reakcióját.
Csökkenti az inzulin reakcióját.
És íme a legmegdöbbentőbb tény...
EZ NAGYON ÉRDEKES!
A margarint mindössze EGYETLEN MOLEKULA választja el attól, hogy MŰANYAG legyen. Ez a tény elegendő volt számomra, hogy kivonjam az életemből a margarint és minden mást, ami hidrogénezett (ez azt jelenti, hogy az anyag molekuláris szerkezetét megváltoztatták).
Ki lehet próbálni a következőt:
Vegyél egy doboz margarint és hagyd a garázsban, vagy árnyékos helyen!
Néhány nap múlva a következőket figyelheted meg:
Sem legyek, sem más egyéb, idegesítő muslica nem fog a közelébe menni (ez azért sejtet valamit).
Nem lesz rothadt, vagy büdös, mert nincs tápértéke.
Semmi sem fog kinőni rajta. Főleg az ici-pici mikroorganizmusok nem fognak rajta kifejlődni.
Miért?
Mert a margarin majdhogynem műanyag.
Kőolaj származék van benne.
Megolvasztanád a műanyag edényedet rákennéd a pirítósodra?
Oszd ezt meg a barátaiddal...(Amennyiben "kenyérre akarod őket kenni")!
(Ezt persze úgy kaptam, nem én kísérleteztem)
"Kedves Ismerőseim! Nézzétek meg jól ezt a fotót, amit készítettem.
Kaptam egy e-mailt, melyben arról tájékoztattak, hogy a margarint mindössze EGYETLEN MOLEKULA választja el attól, hogy MŰANYAG legyen.
Nem hittem el, hogy a margarin - a vajjal szemben - káros az egészségre és megcsináltam az e-mailben ajánlott próbát.
Azt is írták abban az e-mailben, hogy ha kitesszük a margarint, semmilyen állat nem fogja megkörnyékezni ezért kitettem a tálcára sima margarint (a legnagyobb adag), egy másikat (bal oldalra), ami a koleszterincsökkentő Provitamin margarin, és a jobb sarokban a sima vajat.
Hát nézzétek: Majdnem minden hangya a vajra ment, a felső margarinra csak 2-3, ami el is pusztult... a hangyák a vajat eszik és kedvelik, mert az természetes anyag.
Vagyis, nekem bizonyosságot adott ez a próba arról, hogy mit etetnek velünk."
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
A pharrajimos fájdalmában még alig osztozik az állam
Aranydiploma a cigánysorról
Svájci pénzből készült a magyar prostifilm
Csodát tettek a cserdi cigányok Budapesten